• CorinneDelis1. Get yours at bighugelabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

site meter

« For the Love | Main | Update on Anthony's school »

November 28, 2011

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

carole R

Oh Corinne, I could weep reading your frustration. It is all so annoying and so totally unnecessary. Education is so important - and even more so for boys like Antony who need challenging and pushing - why do people go into the teaching profession if they dont understand that every kid should have then opportunity to achieve their potential. I wish you well with the next 'fight' and send you and Antony big hugs from the uk.

Marit

Daar krijg ik nu ook tranen van in mijn ogen... opgeleid als pedagoog en lerares begrijp ik je frustratie HE.LE.MAAL!!! Tjeeesssusss... waarom werken die mensen op een school? Om hun uren te vullen/salaris te innen?? Ik hoop echt dat je het voor elkaar krijgt dat Anthony ergens terechtkomt waar hij wordt uitgedaagd, zodat hij verder kan. Je vecht er in ieder geval voor als een mama-beer - good for you! Ik zal duimen vandaag!!!

Romy

Jeetje, wat een verhaal. Dat valt toch niet te begrijpen. Waarom halen leraren niet alles uit een kind? Waarom geven ze een kind niet extra stof als het meer uitdaging nodig heeft? En zo kan ik nog wel even door gaan... mijn haren gaan echt recht overeind staan van zoiets! Ik ga keihard voor jullie duimen!! En weet je, volgens mij ben je een kanjer van een mama voor Anthony:)

Tessa

Oké knoop doorgehakt dus en aan de Ritalin: knap dat je nu de beslssing hebt genomen.

En tjee die test zeg he... pfffff wat een hapsnurkers zeg :-( maar je kind is maar mooi de dupe. Ik hoop van harte dat jullie een manier kunnen vinden waardoor hij op een gegeven moment kan instromen op het juiste leerniveau op een fijne manier voor hem. Hopelijk komen jullie eruit!

xx Tessa

Ellis

Wat een verhaal...pff
Wij hadden hier het tegenovergestelde met de Nio, mijn dochter had altijd super schoolrapporten en scoorde met de Nio slecht.
Advies was nog beneden mavo...ja nou dat ging er bij mij niet in.
Dit was echt ver beneden haar niveau, gaf aan mijn dochter dan zelf nogmaals te laten testen...viel niet echt in goede aarde, want ga niet tegen ze in.
Maar als ouders weet jezelf het beste wat je kind aan kan en word je woest als de leraar denkt dat ze met een sufferdje te maken hebben.
Uit de test die ik uit liet voeren kwam dus duidelijk Havo niveau, maar uit die test kwam ook een afwijking aan het licht"Fixatie Disperatie" dit is een afwijking in het linker oog en dan werken de hersenen niet goed samen met de ogen...deze kinderen krijgen ook vaak het etiket opgeplakt van dislexy.
Ze hebben moeite om zich lang te concentreren op een tekst omdat deze voor hun ogen steeds meer in elkaar krimpt.
Wiskunde en dan met name het ruimtelijk inzicht daarin is een probleem.
Mijn dochter is getest bij een speciale opticien en daar kwam idd deze afwijking uit.
Ze heeft training gehad voor deze afwijking, en een bril.
En ze gaat nu super goed op de havo.
Dus vertrouw op je eigen instinct, want als moeder weet je het beste wat je kind kan en toe in staat is.
Ik ben ook dwars door de boerenkool gegaan, tegen het advies van de school in.

Corinne veel succes.

Groetjes,Ellis.
Den Helder.

Anniek

Ben niet meer zo actief op het web de laatste paar maanden en lees net pas je berichtje hier. Hoop dat het goed gekomen is met de geschikte school voor Anthony. Mijn ervaring is dat zelfs TL nog te veel kan zijn voor een kind met autisme als de begeleiding op school niet optimaal is. Helaas is Zander (met HAVO-advies) afgehaakt en zit hij nu zonder diploma en met een ontheffing van de leerplicht thuis.

Helena

Anthony is just blessed to have you helping him along the way. God really is good and He just know where the blessing must flow from.

The comments to this entry are closed.