• CorinneDelis1. Get yours at bighugelabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

site meter

« Day 3 | Vacation Barcelona | Main | Day 5 | Vacation Barcelona »

August 13, 2011

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Alison-lee

Great photos, your Barcelona day was exactly the same as ours was last month! I loved it, loved Gaudi's park so much and the cathedral, the rest of the family hot, tired and cranky!!! At least we have photo memories!!

Romy

Wat een prachtige foto's allemaal. Zo te zien hebben jullie het heerlijk in Barcelona en is het weer ook super. Ik ben er twee jaar geleden geweest en een heleboel dingen komen me weer bekend voor nu;) Grappig, want ik ben ook altijd degene van ons vijven die het liefst de hele dag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op stap gaat om dingen te bekijken, terwijl mijn ouders en broertjes het liefst rond vijf uur weer terug naar het hotel gaan...

Anniek


Jammer dat de jongens niet zo weg waren van Barcelona! Toen ik er jaren geleden was, 2 jaar voor dat de Olympische Spelen er werden gehouden, was heel veel in renovatie, waardoor ik bijvoorbeeld niet de Gaudi huizen kon bezichtigen. Bovendien werd ik ziek op de eerste middag van onze 2 dagen Barcelona en heb ik de 2e dag met hoge koorts in bed gelegen. :( Ik zou dus nog graag een keer terug willen!
Ben benieuwd naar de foto's die je vandaag zult nemen!

Miranda

Hey Corinne,

Fijn dat jullie zo genieten van elkaar. Maar ff vraagje..... hoe kom jij aan die kaart voor anthony, kun je die ergens aanvragen, dan doe ik dat voor de vakantie ook nog voor Tycho ;-)

veel plezier nog !

Alette

Barcelona is zo mooi, zou er nog wel eens naartoe willen en zeker Gaudi bekijken. Jammer dat de mannen het niet zo leuk vonden.
Veel plezier morgen met de girls day out :)

gr Alette

Suzanne Leijte

Fijn om te zien dat je geniet Corinne! En herkenbaar hoor...kinderen en mannen liggen liever lang het zwembad dan dat ze wat gaan bekijken...:-) Veel plezier vandaag in Barcelona!

nicole

heey volgend jaar samen? Beau houd ook van winkelen en rondkijken
. Kunnen de mannen mooi luieren in Italie... hi hi..

Thinkie

Ik krijg reiskriebels van je posts! Leuk dat je het zo naar je zin hebt, en als je jongens de meeste dagen in en aan het zwembad mogen hangen moeten ze niet piepen ;-)

The comments to this entry are closed.