• CorinneDelis1. Get yours at bighugelabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

site meter

« Tales of the Scale! | Main | The law of attraction »

April 26, 2011

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Jen

You're doing so brilliantly Corinne! Well done :) I've lost 24lbs so I'm happy. I had some chocolate on Easter Sunday after church.... then I came down with a tummy bug and had a temp of 38.7 for 2 days :( At least I didn't gain any weight lol!

Jenneke

Echt super knap van je, Corinne!
Maatje 38.....klinkt als een droom ;-)
Succes!!

XXXJenneke

Romy

Oh wauw, ik blijf het zeggen....maar echt, ik vind het zo knap van je! Geweldig hoe je zelfs de Pasen met alle chocoladeverleidingen bent doorgekomen. Je ziet er super uit!

Thinkie

Je gaat super! Ha, ha, ik heb het nakijken maar ga ook vrolijk verder, ik ben nu sinds vorige zomer 11 kilo kwijt en hoop voor de zomer eraf te krijgen wat er echt af moet (nog 3,5). En dan rustig aan hopelijk nog 8 kilo naar m'n ideaalgewicht. Van de zomer gaan we op zonvakantie en ga ik voor het eerst in jaren zwemmen, ik denk dat ik me redelijk ga durven te vertonen in badpak! :-)

Irma

Je hebt helemaal gelijk; het gaat niet om het eten...waarom was me dat niet voor de pasen bewust??? Dat jurkje is hartstikke leuk, het durt vast niet meer zooo lang tot je erin past! Volhouden!!!
LG - Irma

monique helfrich

Je bent geweldig!!!!

Marit

Geweldig!!! En ja, ik ken dat gevoel dat je muziek associeert met bepaalde periodes (en dan bedoel ik niet 'kerstliedjes' of 'de mattheuspassion' of zo - maar persoonlijk...) Voor mij hoort 'Soolaimon' van Neil Diamond bij de eerste zomerdag terwijl ik verder NOOOOOOITTT naar hem luister. Ik vind het een beetje maffe maar mooie 'traditie' en leuk om te lezen dat jij zoiets ook hebt!

Elisa

wowwww you look amazing in that dress!!!!
congrats for being so pacient and persevering :)
i canĀ“t wait to see you in London and your new clothes :)
xoxo

The comments to this entry are closed.