• CorinneDelis1. Get yours at bighugelabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

site meter

« :) | Main | It is going better than expected :) »

February 22, 2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Els

Tjee, t'is toch wat als je kind niet helemaal hobbel-loos door het leven gaat. De pest is dat hulpverlening pas in actie komt als ze een labeltje op een probleem hebben kunnen plakken. Hopelijk helpt het labeltje 'dyslectie' je mannetje weer wat verder de goede kant op.

Irma

Het houdt ook niet op bij jullie hè? Maar als het probleem nu eindelijk herkend is, kan het alleen maar beter worden(Laten we het tenminste hopen!)Ik ga in ieder geval zitten duimen, en hoop voor je dat je deze week sterke zenuwen hebt...

Ilona

Ooooh, kan me zo goed voorstellen dat je er doodmoe van wordt. Ik heb hier nog maar 2 hele kleine ukjes, zonder verdere 'hobbels' (zoals hiervoor zo mooi verwoord), en ik ben maar 2 dagen alleen met ze thuis, maar... vind dat af en toe al om gek van te worden. Alhoewel ik ook zielsveel van ze hou en ze de leukste ventjes van deze aardkloot vind, haha! Maar toch ;o)
Hoop dat je deze week een beetje soepel doorkomt, mogen ze niet in ruil een dagje bij het nichtje spelen? ;o)
Wat een supergave foto's weer zeg, heb ze even op je andere blog gekeken, helemaal super!

Marit

Achosh Corinne... ja, vakanties zijn voor de mama's niet zo leuk als voor de kinderen (en soms voor de kinderen ook niet!) En dan is het ook nog van dat rotweer... hou vol meis! En ja, de "hulpverlening" en "onderwijs" werken niet altijd even super... ik hoop dat het nu de goede kant op kan gaan en ze jullie ook serieus gaan nemen!

Daniela Brzeska

Hope it will get better, I know that feeling....here in Belgium vacations are over ;)

Astrid

Oh meid, ik herken het "vakantie-probleem"!!! 4 Jongens die ineens de hele dag met elkaar zijn, dat is niet altijd makkelijk... Gelukkig is het maar 1 week vakantie en zijn we al over de helft! Ik wens je heel veel sterkte. Ook met Anthony op school!

Groetjes, Astrid

The comments to this entry are closed.