• CorinneDelis1. Get yours at bighugelabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

site meter

« Lack of sleep | Main | Scrapbook overload!!! »

January 11, 2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

martine

Sounds good!! I love a organized house (witch I don't have btw). We are on the same track. Ordering new cabinets, getting rid of things and much more. We would rather move to a better and bigger house tho, but We can't have everything in live :D So that will have to wait till it is time for us to find the perfect spot. In the meanwhile we are making the best of it! Good luck!
xoxo

D@nielle

good for you, when the snow clears up and no more ice is on the roads I'll come by and check it out !
Oh and one tip, het heating into that game room ! We didn't in my scraproom and I cannot scrap in there because of the cold even though we put lots of insulation in there ....... I can't wait till we have saved enough for floor heating on the ground floor ....

Els

Dat gaat goed, Corinne :-). Ik ben ook een periodieke 'weggooier'. Ik rijd zo'n drie keer per jaar met de achterbank van de auto naar de kringloop en daarna naar de vuilnisbelt om mijn huis te 'declutteren'. En nog sta ik versteld van de rommel die zich ophoopt, ondanks al mijn goede voornemens om niet zoveel rotzooi te verzamelen. En er staan nog steeds dozen op zolder die na onze verhuizing 10 jaar geleden niet meer zijn uitgepakt. Binnenkort moeten die er ook maar eens aan geloven. Ik geloof dat orde in je omgeving inderdaad kan helpen om de orde in je hoofd te bewaren. Ken je dat gevoel na een verblijf in een vakantiehuisje of tent dat je veel te veel bagage meesleept in je dagelijkse leven thuis. Zoiets dus .... :-)

monique

Dat klinkt geweldig zeg!!! Mijn BIL in de Daalmeer heeft ook een spelhok gemaakt van de schuur en dat ze er niet binnendoor naar toe kunnen is helemaal geen probleem hoor; het zijn toch maar 2 stappen. Wel belangrijk dat ze natuurlijk de boel goed afsluiten na gebruik ;)

Marit

Ja, een kalme ruimte houdt het ook in je hoofd kalm! Ik ben iemand die veel rust en ruimte om zich heen nodig heeft (dat kan dus ook zonder ADHD...) De woonkamer is dan ook wit/creme met lichtbruine accenten en GEEN planten, frutsels, poppetjes etc.etc. Scheelt ook een hoop in poetsen! Ik heb alleen een GI.GAN.TI.SCHE boekenkast die met een open keuken erg vet wordt... bleeeeeh... maar heb die al in geen 3 jaar leeggehaald om te poetsen. Ik kijk soms ook ergens "overheen"... Je hebt het naar mijn mening goed opgelost met de kinderen, dat scheelt een hele hoop toestanden/rommel! De rest gaat vast ook allemaal lukken, you're on the right track girl!

Petra

Gelukkig nog een "opruimer" ;) ik was al bang dat ik de enige was die ermee besmet was. Ik heb zelfs tegen mijn man gezegd dat ik de dichte kast in de woonkamer, met alleen maar scrapspullen erin, best zou kunnen opruimen zodat we een kast met gedeeltelijk glazen deuren zouden kunnen nemen.... Hij heeft mij heel hard uitgelachen!

Kiki

OH grappig, ik kende het woord hoarders niet, totdat ik gisteren een tv show zag over hoarders. En nu lees ik het op jouw blog...geinig :)

The comments to this entry are closed.