• CorinneDelis1. Get yours at bighugelabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

site meter

« Goodtimes | Main | Happy Birthday to »

August 13, 2009

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Chantal

ik begrijp je heeeeeelemaal. Die twee hier zitten mekaar ook constant in de haren. zou er iets in de lucht zitten of zo. 'k was blij dat ze een paar daagjes naar oma gingen logeren. En wij hebben nog drie weken vakantie te gaan....
'k zie je weer op de KKD
Groetjes
Chantal

Iben

Don't we all feel that way about our kids sometimes....

Are there not some family or friends who can take them on a trip or sleep over ?

Or what about making them a bingo game with different things they have to do before getting a treat ( make the bed, walk the dog, play ½ hour games, build car of Lego etc)

Me-Bear

Je weet het weer zo leuk te vertellen en wat een zaligheid als iemand eens openlijk uiting geeft aan de frustraties over die schattige engeltjes waar soms met recht een mega grote B voor gezet mag worden!!! Feest van herkenning, Corinne. Die van jou zeggen dus ook heel schattig "sorry" om vervolgens direct weer verder te gaan waar jij ze gestopt had? Hoewel de oudste er nu eentje gevonden heeft waarmee hij écht het bloed onder je nagels vandaan kan halen "boeit me niet" owwwwww....
Vriendin (mama van de kids) heeft al gedreigd dat als hij zich nu niet snel zou gaan gedragen (zijn nu op vakantie) dat hij dan volgend jaar bij mij mag blijven... (ja hé heb ik ook nog wat in te brengen LOL)
6 weken vakantie is eigenlijk ook gewoon veel te lang.
Even iets anders dan de kinderstress. Ik reageer bijna nooit op je blog, maar volg je wel en wil toch wel even zeggen dat ik enorm fan van je creaties ben. Je weet me altijd erg te inspireren en de manier waarop jij zoveel technieken en materialen samen laat komen op een layout is gewoon uniek en knap. Blijf vooral doorgaan met creëren en delen.
Happy Scrappin'!!!
xx Monica

chantal

ik ben heel benieuwd hoe je dat Delis Photography in gata vullen.... zoek over een maand of 5 een goeie fotograaf die een dikke buik shoot wil doen ;)

Ga je dus zeker in de gate houden

Liefs Chantal

ps ik heb toen op scrapalicios die foto shoot gewonnen die uiteindelijk door florance gedaan is. ik heb inmiddels de foto's binnen en ze zijn GEWELDIG geworden.

Marit

Oooohhh, iedere moeder heeft het!!! Ja, zo tegen het eind van de vakantie wordt het echt EINDELOOS..... even volhouden nog!
Ik ben heeeel erg benieuwd naar de "Delis Photography", EXITING! Veel succes ermee! En ja, de scrapbookwinkel - nog een weekje en dan ga ik er lekker met een vriendin shoppen. Wat ik ECHT wil hebben staat al (gereserveerd) klaar voor me... zo geweldig, die winkel!

The comments to this entry are closed.