• CorinneDelis1. Get yours at bighugelabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

site meter

« sorry, | Main | New life! »

June 23, 2006

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

hartenkersje

Hai Corrinne,

Heel fijn dat Anthony daar op zijn school mag blijven. Vanochtend had ik zelf een gesprek met de dirkteur over -vreselijk- juf die mijn dochter na de zomer krijg. Veel ouders niet blij mee maar ja niks aan te doen.
Soms moet je een keuze maken, ik wil zelf echt van alles doen en ondernemen maar...de tijd vleigt veeel sneller dan je denkt (had de dag maar 28 uren..hi). Maar eerst lekker van de zomer genieten.

scrapliefs Kirs

Astrid (Assie70)

Hi Corinne,

Thanks dat je mijn vraag hebt beantwoord over DT scrap-club. Jammer dat je keuzes moet maken en jammer dat we niet meer je werk met de kit zullen zien. Maar dat betekend dat het wel goed gaat op scrap gebied, een hoop te doen dus. En je kan maar 1 ding tegelijk natuurlijk... (jammer hè). Maar ik zal je natuurlijk volgen op je blog and 2 peas en wat je nog meer gaat doen. (OK ik ben geen stalker hoor LOL)
En je familie is natuurlijk het belangrijkste! Gelukkig is het toch nog goed gekomen met de school van je zoon!

groetjes Astrid

jenn

Hugs dear! I can imagine that this has been a tough one to decide on :(

Adrienne

Good for you for making that decision!!! You won't regret it one bit!

Ramona

It's very hard juggling it all. Good for you deciding to cut back a little. I hope you can find the proper balance for your family! Ramona

Kelly Miller

So sorry your life isn't feeling balanced to you right now - things will come into place - just take it one day at a time :)

Tawnya

oh I love Oprah too! fab lady!
You are doing a great job :) Smile!

Petra

Hoi Corinne,

Ik zal je geweldige LO's missen op scrap-club maar ben hartstikke blij voor je dat jouw werk zo gewaardeerd wordt dat je voor deze keuze kwam te staan! Succes met alles en vooral met de keuzes die je ten aanzien van je familie moet maken. Want uiteindelijk draait het allemaal daarom (en ben je daarom waarschijnlijk ook zo'n geweldige scrapper!!)

Liefs, Petra

Alette

Wat fijn dat je zoon toch op dezelfde school kan blijven, voor hemzelf een stuk rustiger lijkt me. Heerlijk begin van de zomervakantie :)
Oprah.....hmmmm. Ik heb de DVD box ook, heb ook gejankt bij alle afleveringen, en ik heb ze nog niet eens allemaal gezien. Wat een geweldig mens is dat, en wat een doorzetting heeft ze ook. Voor mij een enorme inspiratie wat het afvallen betreft. Ik vind het een geweldig mens en ik zou haar dolgraag eens willen ontmoeten.
Fijne zondag

gr Alette

The comments to this entry are closed.