« Amy | Main | 30 weeks »

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Fietske

Hej Corinne,
ik volg je blogs al bijna een jaar en wil al heel lang een mooie foto van mezelf samen met mijn honden hebben.. Nou zijn de meeste écht mooie fotos zooo duur om te laten maken dat ik daar gewoon geen geld voor heb.. Mooie actie dit dus;) Ik heb een vervelende periode achter de rug en mede dankzij mijn honden en mensen uit mijn omgeving ben ik hier weer langzaam bovenop aan het komen. Ik zou graag een mooie foto hebben als afsluiting. Succes met alles! Liefs, Sofie

Leontine

Ook voor mij zijn de kosten een reden om hier even te reageren. Ik zou heel graag een paar mooie foto's hebben van Eric en mij...Na drie jaar alleen ben ik nu weer zo gelukkig. Dat wil ik graag vastleggen. Liefs, Leontine

Marleen

Hey das leuk!! Zat eigenlijk weer op een nieuwe S-A-L te wachten :))))
Ik denk dat ik je bij deze maar eens moet uitdagen!!
Geen familie babies ed. maar JUST ME.
Ik sta altijd met gekke bekkies op de foto en het zou toch eens leuk zijn als iemand me heel onspannen mooi op de foto zou kunnen krijgen!
Hihi durf je het aan?
Fingers crossed, groetjes ;-)
Marleen

Mendy

Wauw wat gaaf zo'n give away!
Graag zou ik mooie foto's willen van de kleinkinderen voor mijn moeder.
Zij is 55 jaar oud en ernstig ziek.
Ik ben er van overtuigd dat jij prachtige foto's van die 4 (b)engeltjes kan maken.
Groetjes Mendy

Ingrid

Wat een mooi cadeau!
Ik zou dit cadeau graag aanbieden aan een stel lieve vrienden van me met een zoon met een zeldzame chromosomale afwijking waardoor echt minder aan de leuke dingen van het leven toekomen. Door middel van zo'n mooie fotoshoot komt het gezin een keer op een positieve manier in de aandacht!
Groetjes, Ingrid

Ellen van Gaalen

Na het lezen van de comments, laat ik mijn berichtje liever achter wege. Zij verdienen het zoveel meer dan ik. Wie wil er nou niet een mooie foto van zichzelf, of de familie? Dus: FIJNE FEESTDAGEN!

Kim

Hoi Corinne,

ik volg je blog al een tijdje en vind jouw foto's echt geweldig. Ik zou graag een baby fotoshoot willen winnen voor het 8 weken oude kindje van mijn vriendin. Ze hebben best een hectische tijd achter de rug natuurlijk door de bevalling, maar daarna is haar vriend in het ziekenhuis terechtgekomen en nu ligt de baby helaas ook in het ziekenhuis met een infectie. Gelukkig gaat het weer stukken beter met haar en mag ze morgen naar huis. Buiten dit alles heeft ze mij ook tijdelijk in huis genomen vanwege mijn relatieproblemen. Door dit alles is vind ik dat zij toch wel degene is die deze mooie shoot verdient. Ze heeft al een keer op je site gekeken en vond de foto's geweldig.

Groetjes Kim

Margreet

Hoi Corinne,
Ik zou heel graag de fotoshoot willen winnen want ik sta zelf nl. nooit op foto's. Ik ben altijd degene die overal foto's van maakt en ben dan afhankelijk van de kids bv om mij es een keer te fotograferen en dat worden natuurlijk niet de mooiste foto's.
Ik ga duimen.........

groetjes, Margreet

isa...belle

I'd love a photoshoot of me ! I 'm always behind the camera !!!!
Congratulations on your photography site. You've got talent !!
Bises from france
Isa...belle

Mirjam

Hoi Corinne,
Wat ontzettend lief dat je dit doet ! Ik vind je stijl van fotograferen heel erg mooi, zoals je gebruik maakt van het natuurlijke licht en veel kleurtjes !
Ik wil al heel lang graag een mooie canvas aan de muur met ons gezinnetje (5 pers) er op. Heb ook al meerdere pogingen gedaan om daar zelf foto's voor te maken, maar ze zijn niet mooi/goed genoeg om er een canvas van te maken. Ben ervan overtuigd dat dit jou veel beter zal lukken.
Keep my fingers crossed...
Groetjes, Mirjam

chantal

Hi Corinne,

Allereerst super dat je dit doet!!

Ik zou heel graag een shoot voor mijn beste vriendinnetje willen winnen.
We kennen elkaar al 15 jaar en gaan door dik en dun samen.
Het heeft me dan ook heel veel verdriet gedaan wat ze afgelopen jaar voor haar kiezen heeft gehad. Ze is sneller dan verwacht zwanger geraakt van de 2e en tijdens het begin van haar zwangerschap gaf haar man aan dat hij wilde scheiden. Hierdoor heeft ze niet van haar zwangerschap kunnen genieten en heeft ze een hoop over zich heen gehad.

Ze is nu bijna een jaar verder, de kleine man is inmiddels geboren en ze heeft een huisje voor haar en haar kindjes. Maar de muren zijn zo kaal... daarom zou het te gek vinden als ze met haar 2 kindjes (dochter van 16 maanden en zoon van 2 maanden) mooi op de foto gezet kan worden.

Liefs Chantal

Chantal

wat een leuk idee Corinne.
Voor wie ik dit leuk zou vinden, voor mijn gezin. En dan niet om de foto's zelf te houden maar mooi ingelijst aan mijn moeder te geven. Meme (das Belgisch voor oma) woont in Belgie. En hoewel het "maar" drie uur rijden is, schiet het er toch vaak bij in. Dus zo vaak zien we haar niet.

Groetjes
Chantal

esther van den boogaard

Hoi Corinne,

Graag zou ik de fotoshoot willen van mijn dochtertje. Na een niet zo zorgeloze zwangerschap (bloedingen in het begin) en in week 38 bleek ze in een stuit te liggen en werd ze met een keizersnede gehaald. Gelukkig ging alles verder wel goed. Alleen met elf weken kreeg ze het RS-virus. Gelukkig gaat het inmiddels gaan we weer de goede kant op. Maar daardoor hebben we nog steeds niet echt een mooie foto van haar.
Dus dit zou dan een mooie gelegenheid zijn.

Groetjes Esther en Tess

Marit

Wat lief van je Corinne!!! Natuurlijk zou ik graag eens een leuke foto shoot van mijn gezin hebben, maar inderdaad - wat Ellen al schreef - de andere mensen (commentaartjes) verdienen het echt veel meer!!! Ik ga dus niet mee in de verloting. Heb een fijn weekend!!!

Anke Humpert

Congrats on your new website and your new foto business!! Your pictures are wonderful...;-)
As I am always behind the camera, I would love to have some good pictures of myself...!
Thank you for such a great idea and chance to win awonderful Christmas present..;-)

Hugs from Germany!

Susanne

Ik zou graag een fotoserie van ons gezin willen hebben, want er zijn weinig foto's van ons 3.
De allerliefste fotoserie zou niet meer kunnen...vorig jaar waren mijn schoonouders 40 jaar getrouwd. Ze wilden een familieportret, maar omdat ik zwanger was wilden ze wachten tot de baby geboren zou zijn. 6 nov. is onze Firenzo geboren, maar zijn opa was toen al erg ziek. Te ziek om alsnog een serie te maken, alleen wat kiekjes zijn er gemaakt...op 11 januari is opa/schoonvader overleden. Hadden we nu toch maar een fotograaf gemaakt foto's van 3 generaties te maken en het hele gezin...

linde

Wat een leuk bericht om te lezen! Ik zou het erg leuke vinden om deze fotoshoot te winnen! Ik ben 20 weken zwanger van mijn eerste kindje en zou het super vinden om aan het einde van mijn zwangerschap dikke buik-foto's te laten maken! Ik vind jou stijl echt super gaaf, dus ik zou wel een pare stoere foto's willen van mijn buik!

Astrid

Leuk cadeautje om weg te geven Corinne. Ik zou het heel leuk vinden om een paar mooie foto's van mijn gezinnetje te hebben.
groetjes Astrid

Evi

Hoi Corinne,
Wat een leuk idee zeg!! Wie wil er nu geen mooie foto's gemaakt door jou? Volgens mij is iedereen jaloers op jouw mooie plaatjes.
Ik wil graag mijn zus Linde opgeven omdat ze een super zus is (!!!) en helemaal fan van jouw foto's. Ze is zwanger van haar 1e kindje en ik weet toevallig dat ze dolgraag foto's van jou zou willen hebben.
Nu zag ik net dat ze zelf ook al een comment heeft achtergelaten dus dat is leuk...nu heeft ze twee keer kans:)))
Groetjes Evi

Ilona

Ik ook zou het geweldig vinden om een fotoshoot door jou te winnen! Ik maak regelmatig foto's van anderen, maar een complete foto van mijn eigen gezinnetje gaat zo lastig ;o). Vandaar... na een rottige tijd die ik (bijna) achter de rug heb zou ik het geweldig vinden om een mooie foto van ons viertjes aan de muur te kunnen hangen als reminder dat dát het belangrijkste is in het leven!

Jodie [Australia]

Don't suppose you'll travel to Australia for the shoot? :o)

aranka

ik zie een mooie foto voor me van mijn kindjes met mijn moeder en van mijn vader en moeder samen, mijn vader maakt nl. altijd de foto's en ik merk dat ik ze ook bijna nooit samen heb gekiekt. Mijn moeder heeft dinsdag haar eerste chemokuur gehad voor borstkanker, ons leventje staat helemaal op zijn kop, maar mijn moeder is gelukkig heel positief en ziet de chemo als haar bondgenoot om de kanker tegen te gaan. Ik zou het geweldig vinden om deze shoot te winnen voor haar!!!

xxx Merry Christmas

Aranka


xx Aranka

mariek

Geweldig initiatief, en zoveel mooie reden hierboven om een shoot cadeau te doen, moeilijke keuze, succes daarbij alvast.
Ik zou graag een shoot cadeau doen aan mijn PGB kindje. Ze is slechtziend, haar angst om opeens helemaal blind te worden, haar beginnende pubertijd (13) gepest worden op school en haar somberte grenzend aan een depressie maken maken dit een heel moeilijke en zware periode voor haar. Ik zou het leuk vinden om haar eens een positieve ervaring te geven waar ze met veel plezier aan kan terug denken, een ervaring die haar hopelijk kracht geeft om verder te vechten voor haar toekomst!
Fijn feestdagen en geniet van je gezin en familie.

Sandra

Wat een geweldig idee en als ik alle comments lees, durf ik die voor mij er haast niet bij te zetten...... Ik zou graag een mooie foto van ons drietjes willen. Tijdens mijn zwangerschap ben ik maar liefst 30 kilo aangekomen (die ik ervoor net was afgevallen...) Ik ben hard aan het werk om de kilo's eraf te krijgen, maar dat gaat moeilijk. Een mooie foto waarop je al resultaat kunt zien zou een mooie motivatie zijn om door te zetten!

Groetjes Sandra

Natasja Hagenaar

Ik zou graag een fotoshoot willen voor mijn vriendin en haar dochtertje (nu bijna 6 weken). Het is voor hun ontzettend bijzonder dat ze een kindje hebben gekregen gezien de lichamelijke gezondheid van mijn vriendin. Na veel wikken en wegen of het wel een verstandig besluit was om voor hun grootste wens te gaan (een kindje) gingen ze er voor. Toen de bevalling naderde kwamen zij voor wat lastige besluiten te staan. Zo wil een verdoving ook wel eens niet werken bij haar vanwegen haar aandoening (EDS) maar had zij vanwegen de klachten in haar bindweefsel en bekken vrijwel geen keus en moest zij een keizersnede ondergaan. En inderdaad tijdens het hechten bleek de verdoving niet meer te werken en heeft zij dus best flink wat pijn achter haar kiezen gehad. Ook de bv verloopt moeizaam vanwegen bindweefsel problemen maar zij houd wel vol!

Dus hierbij vraag ik hem voor Rosanna die een super dappere moeder heeft die vreselijk veel van haar houdt!

Gr Natasja

The comments to this entry are closed.